22 juni 2008

Muppigt ord

Sedan midsommarafton kan jag, utan att ljuga, kalla sambon för "fästman". Men det gör jag såklart inte, för det låter skitmuppigt. Men ändå... jag kan om jag vill!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, har ni förlovat er???? Isåfall stort grattis till er!

Lena sa...

Men det är ju kul att NÅN får förlova sig minsann! Inte ett dugg avis! *muttrar*

Anonym sa...

Woohooo GRATTIS!!! :D

Marita sa...

Snäckan: Japp! Och tack! :)

lena: Jag anar väl ingen sarkasm... ;) Men hallå, jag har praktiskt taget tjatat mig till en förlovning. Såna är dom karlar, de behöver en känga där bak ibland (iallafall behöver min det).

sara & tyra: Tack taaaack!

MissyElliot sa...

Åh, grattis, vad roligt...
:-)

Anonym sa...

Åh grattis!!!

Marita sa...

missyelliot & litenpyret: Tack & tack! :D

Frida sa...

Stort grattis!!

Anna ser dej sa...

Grattis till förlovningen! Det är stort oavsett om man har tjatat eller inte:D Och om fästman känns lite töntigt att använda som epitet kan man ju alltid säga käresta, som danskarna gör. DET är finfint!

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS. Ska ni nu gifta er?

Sanna sa...

Går du i giftastankar men behöver en hjälpande hand på vägen?

Vi söker er som vill gifta er men av en eller annan anledning inte riktigt fått till det. Vi spelar i oktober in ett bröllopsprogram där professionella experter tillsammans med släkt och vänner kommer att hjälpa er att arrangera ert drömbröllop. Samtliga inblandade arbetar mot samma mål, nämligen att brudparet ska bli mer än nöjda.

Vill ni vara med och göra er stora dag än mer minnesvärd? Vill ni slippa planeringsstressen och bor i Mälardalen? Hör av er på telefon eller via e-mail så berättar vi mer.

Ring 08-528 011 49
Maila brollop@titan.se