09 juni 2008

Vaa?

I går kväll kröp lillfisen typ två kryptag och kastade sig sedan på mage. I dag kryper hon helt obehindrat vart som helst. Vaa? Vad hände medan vi sov liksom? Tydligen föll tekniken på plats.

När jag gick in för att hämta upp henne ur sängen så stod hon där och höll sig i spjälorna samtidigt som hon fnittrade hysteriskt.

Allt kan verkligen hända från en dag till en annan. Jag är alldeles galet stolt och har sms:at alla jag känner.

5 kommentarer:

MissyElliot sa...

Åh, det är sååå häftigt med alla de där framstegen. Nu får du passa dig. Snart ränner hon iväg överallt å fort som bara....
:-)

Anonym sa...

Kul! Snacka om att de upptäcker en annan värld när de kan ta sig fram för egen maskin! ;-))

Anonym sa...

Duuuktig liten Mira! :D
Det går verkligen undan när dom väl kommer på hur man gör!

Förresten måste jag säga att jag blir helt lycklig när jag hittar andra bäbisar i samma ålder som Tyra som inte heller går än, hahahaha. Då känner vi oss inte så ensamma ;)

Anonym sa...

Duktig tjej, jag hoppas hon kan sätta sig själv, vi hade problemet med Melvin att han ställde sig i spjälsängen men sen vågade han inte släppa taget och sitta, tror det var 5-6 nätter vi fick gå upp och lägga honom ner. Han fick tvångstankar så fort han såg spjälor, stå stå stå :-)

Marita sa...

missyeliott: Ja, det kan nog gå undan när det väl händer...

snackans dagar: Ja precis, nu når hon ju nästan allt! Och det mest spännande är naturligtvis det vi absolut inte vill att hon ska leka med.

sara & tyra: You are not alone! ;)

en mölnbobos liv: Haha, ja, det måste vara lite jobbigt att inte kunna sätta sig ner igen fast man vill.